Bites we Love

Bites we Love

BitesWeLove

 

Tijdens de culiperslunch stonden ze er: de dames achter BitesWeLove. Vol enthousiasme lieten ze iedereen proeven van hun gezonde bites.

Bites zijn een combinatie van noten, peulvruchten, kruiden en afhankelijk van de smaak nog aangevuld met rozijnen, kokos en gedroogde appelstukjes. Dit alles zonder suiker of andere toevoegingen. Dat maakt het tot een verantwoorde en lekkere snack om tussendoor je honger op gezonde wijze te stillen. Ze bestaan in vier smaken: twee zoete en twee hartige varianten. Ik mocht ze allemaal uitproberen en vind ze erg lekker: ze hebben een fijne afwisselende structuur vol knapperigs en de smaken zijn erg lekker. Chili nut mix o.a met chili-lime tuinbonen, Soya nut mix o.a met in sojasaus gemarineerde tuinbonen en knapperige erwten, Chocolate nut mix o.a met Edamame bonen en Cinnamon nut mix met geroosterde sojabonen

Zelf noemen het ‘snackhack’. Dat is een snack voor het moment waarop je enorme trek krijgt om iets te snaaien, zoet of zout vaak ergens in de morgen, rond vier uur en ’s avonds. Omdat wat je eet direct van invloed is op hoe je je voelt, is een gezonde snack een beter alternatief om je lekkere trek te stillen en te zorgen dat je op energie blijft. Behalve om te snacken vind ik de zoete variant ook lekker over mijn fruit en yoghurt ’s morgens en de hartige variant is heerlijk om een salade snel wat extra’s te geven.

Wat mij zo aanspreekt is dat ze noten en bonen combineren. Zoals je weet ben ik dol op peulvruchten. In de bites zijn ze gedroogd , gekruid en heerlijk knapperig. Ze zijn te koop in stazak verpakking van 120-140 gram (genoeg voor meerdere keren of meerdere personen) en kosten 1.99 -2.89 euro. Verkrijgbaar bij alle AH filialen en bij de Kiosk op het station te koop.

Zie ook: https://www.biteswelove.nl/onze-bites/